wishes do come true…

Please enter banners and links.

Wishes do come true! De website van your lifestyle change – integrale leefstijl- en vitaliteitscoaching is live. Ik deel hierop graag wie ik ben en wat ik jou kan bieden: jou vooruit helpen op het gebied van gezondheid en geluk. Iets wat al lang in mij zat en er nu uit mag komen.    

De paardenbloem in het logo heeft met deze langgekoesterde wens te maken. Wie heeft er niet eens de zaadjes van een uitgebloeide bloem geblazen en een wens gedaan? Het staat voor hoop en het uitspreken hiervan. Daarnaast ben ik gek ben op buiten zijn en ieder voorjaar geniet ik als deze bloem als eerste kleur geeft aan de natuur. Een simpele bloem die veel plezier geeft n ook nog eens staat herstellen, geluk en vreugde en overwinning van moeilijkheden. Past helemaal bij mijn missie! 

Add A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.