meer zelfvertrouwen & houden van jezelf

Please enter banners and links.

meer zelfvertrouwen & houden van jezelf

Wat is dat eigenlijk? En waarom is het zo handig om te hebben? Zelfvertrouwen betekent natuurlijk vertrouwen hebben in jezelf. Weten wie jij bent en wat jij kunt. Je weet precies wie je bent, waar je goed in bent en dit gebruik je als leidraad voor jouw leven. Je straalt dit ook uit naar andere mensen. Zij weten zo precies wat ze aan je hebben.

Zelfvertrouwen is ook weten dat er dingen mis kunnen gaan. Maar dat jij deze tegenvallers aan kunt. Je bent er niet bij voorbaat al bang meer voor. Zelfvertrouwen is houden van jezelf. Tevreden zijn met wie jij bent. Overall een positief beeld van jezelf hebben.

Met voldoende zelfvertrouwen sta je positiever in het leven, omdat je je leven beter vorm kan geven. En erop vertrouwt dat je de juiste keuzes maakt. En als dat een keer niet gebeurt? Niks aan de hand. Jij kan dit oplossen. En je hebt weer wat geleerd. Zo blijf je jezelf ontwikkelen. Juist dingen uitproberen geeft meer zelfvertrouwen. Lukt het? Yes, deze schrijf je bij op je lijstje. Lukt iets niet? Wat ging er wél goed? En wat in jou heeft daarbij geholpen? Dit helpt je enorm om een volgende keer weer een spannende stap te zetten.

Zelfvertrouwen is dus erg handig om te hebben of te ontwikkelen!

gratis e-book

In mijn gratis e- book neem ik je mee langs een aantal stappen om meer zelfvertrouwen te krijgen. En meer van jezelf te leren houden. Deze stappen zijn:

– meer zelfvertrouwen & houden van jezelf?
– zorg goed voor jezelf
– wie ben jij?
– waar ben je goed in?
– wat maakt jou blij?
– wat irriteert jou?
– hoe ziet de ander jou?
– durf jezelf te laten zien
– durf fouten te maken
– denk niet voor de ander
– wat houdt jou tegen?
– stappenplan hoe verder

waarom deze stappen en wat is de relatie met zelfvertrouwen?

De basis in al mijn programma’s voor leefstijl- en vitaliteitscoaching, is om heel goed voor jezelf te gaan zorgen. Dit is een absolute basisvoorwaarde om je goed te voelen en van jezelf te houden. Om meer vertrouwen in jezelf en je eigen kunnen te krijgen, is het belangrijk dat je jezelf goed kent. Wie ben jij, waar ben jij goed in, waar word jij blij van en wat vind je juist vervelend? Omdat een ander, iemand die jou goed kent, je vaak objectiever (en positiever!) bekijkt, doen we ook een rondje 365graden feedback: hoe ziet de ander jou? Mooi ter aanvulling van jouw zelfbeeld.  Als het goed is, heb je na de eerste stappen een beter beeld van jezelf gekregen. Belangrijk is nu, om je sterker en zelfverzekerder te voelen, dat jij steeds meer gaat handelen zoals en laten zien wie jij écht bent. Vandaar de stappen om jezelf te laten laten zien, fouten durven te maken, niet voor de ander te denken en dingen die jou tegen houden uit de weg te ruimen. Want je moet vooral gaan doen om te leren en jezelf te ontwikkelen.

wat is de relatie zelfvertrouwen en leefstijl&vitaliteit?

Om je leven vorm te geven, écht voor jezelf te kiezen en goed voor jezelf te gaan zorgen, is zelfvertrouwen en houden van jezelf een basisvoorwaarde. Je moet jezelf de moeite waarde (leren) vinden en er op gaan vertrouwen dat je de juiste keuzes kan (gaan) maken. Dat helpt jou enorm om gezonder en gelukkiger te worden.

gratis e-book

Klik hier om het e-book te downloaden. Veel plezier en succes met de stappen! Laat je me weten wat je er van vindt?

Add A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.