fbpx

leefstijl- en voedingsanalyse & advies

Een uitgebreide persoonlijke analyse van jouw leefstijl (voeding, bewegen, ontspannen en slapen) en een op maat gemaakt advies.

120,00

Please enter banners and links.

voor wie

Als je graag gezonder wilt leven, maar niet goed weet waar te beginnen. Geen zin hebt in lijnen en ingewikkelde recepten en oefeningen. Maar handzame adviezen wilt. Zodat je een nieuwe, gezonde start kan maken. Een gezonde basis! In de programma’s gezonder en gelukkiger en het stress en burn-out herstelprogramma is de leefstijl- en voedingsanalyse & advies inbegrepen.

wat is het

De leefstijl- en voedingsanalyse & advies is een op maat gemaakt rapport dat je ontvangt naar aanleiding van een door jou ingevulde vragenlijst over jouw manier van leven. Daarnaast heb je recht op een toelichtend gesprek van 30 minuten. Dit kan telefonisch of via skype.

wat kost het

De kosten bedragen € 120,- incl. BTW.

wat levert het jou op

Inzicht in jouw leefstijl en eetpatroon en adviezen om stap voor stap je leefstijl gezonder te maken.

zeg jij ja?

Bestel dan hier de leefstijl- en voedingsanalyse & advies. Je ontvangt een downloadbaar document dat je kan gebruiken om vragen over jouw leefstijl (voeding, bewegen, ontspannen en slapen) te beantwoorden. Dit stuur je ingevuld aan mij terug. Je ontvangt dan binnen 3 werkdagen een uitgebreide persoonlijke analyse van jouw leefstijl en op maat gemaakte en praktisch toepasbare adviezen waarmee jij direct aan de slag kan. Zo kan ook jij een gezonde basis leggen. In overleg maken we een afspraak voor de toelichting als je daar behoefte aan hebt. Dit gesprek is inbegrepen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “leefstijl- en voedingsanalyse & advies” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

vind je dit bericht interessant, deel het dan!