fbpx

HRV Lifestyle Analyse

De HRV Lifestyle Analyse geeft jou inzicht in je herstelvermogen en balans. 

175,00

Please enter banners and links.

voor wie

Een HRV Lifestyle Analyse van jouw hartritme is een geweldig middel om inzicht te krijgen in je persoonlijke balans. Waar krijg jij energie van en waarvan word jij moe? Hoe herstel je, zowel overdag als tijdens je slaap. Inzicht maakt dat je gericht kunt bijsturen waar dat nodig is. Als jij je prima in orde voelt, maar ook als jij je vermoeid voelt, burnout bent of andere gezondheids-problemen hebt, en je wilt onderzoeken welke rol je lifestyle hierin speelt. Deze analyse kan de vroege signalen van stress en werkdruk herkennen voordat er serieuze uitputting of burn-out plaats vindt, zodat er op tijd kan worden ingegrepen.

wat is het

De HRV (Heart Rate Variability) Lifestyle Analyse omvat een meting van jouw hartritme gedurende 3 dagen.  Je doet de meting met een klein apparaatje, de bodyguard. De bodyguard valt nauwelijks op onder kleding. Je meet hiermee 3 dagen en nachten achter elkaar je hartslag en de variatie in de hartslag intervallen (ook wel hartslag variabiliteit), tijdens je dagelijkse routines op je werk en thuis. We adviseren om twee werkdagen en 1 vrije dag te meten.

Met de hartslag variabiliteit meet je de toestand van je autonome zenuwstelsel: één van onze belangrijkste regelsystemen. Op deze manier kan van minuut tot minuut bepaald worden of je in de actieve stand staat (werken, sporten, etc.) of in de rust stand (slapen, ontspannen). Doordat het een meerdaagse meting is kun je zien hoe het met je balans is gesteld tijdens jouw dagelijkse leven. Tijdens de meting houd je online een logboek bij.

Voor het toesturen van de bodyguard, de 3-daagse HRV-meting, het maken van het rapport en 20 minuten toelichting via telefoon/skype betaal je € 175,- incl. BTW. 

wat levert het jou op

Je krijgt een uitgebreid (Engelstalig) analyserapport waaruit blijkt:

  • hoeveel je in 24 uur herstelt
  • wat de kwaliteit is van je herstel
  • of je ook echt herstelt als je aan het relaxen bent
  • hoe actief/gestrest je bent gedurende de dag
  • of je voldoende beweegt
  • of je voldoende beweegt om je fitheid te verbeteren
  • of je vitaliteit toe- of afneemt over 3 dagen gezien

Aan de hand van de resultaten kun je zo nodig actief ingrijpen op je gedrag en leefstijl. Ik geef jou standaard een persoonlijke toelichting van 20 minuten via telefoon/skype.

metingen uit voorbeeldrapport:

 

zeg jij ja

Bestel dan hier de HRV Lifestyle Analyse.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HRV Lifestyle Analyse” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

vind je dit bericht interessant, deel het dan!