fbpx

Please enter banners and links.

verrijk je leven

Hoe haal je alles uit het leven en blijf je toch prima in balans? Ik werk met drie pijlers:

BrandingshootMarian2020-17

van verdoven naar voelen 

When we numb hard feelings, we numb joy, gratitude & happiness ~ Brene Brown ~

Waarom kiezen we ervoor onszelf te verdoven, terwijl het verlangen is om ons juist levendiger te voelen?

Wanneer we ons willen ontspannen na een lange werkdag zijn we geneigd om Netflix te kijken vanaf de bank, terwijl een goed gesprek ons misschien dichter bij onszelf brengt.

Met praktische oefeningen ontwikkelen we meer gevoel om beter naar je gevoel te leren luisteren. Hiermee verlaagt jouw stresslevel, en kom je fysiek en mentaal beter in je lijf. Want als je de kleine dingen weer mag voelen, komt jouw gevoel ten dienste van jouw geluk te staan.

verrijk je leven-7

van verspillen naar verrijken 

The more we value things, the less we value ourselves
~ Bruce Lee ~

Waarom verspillen we onze tijd en energie aan dingen en activiteiten waar we eigenlijk niet gelukkig van worden?

Een kwart van de Nederlanders gaat dagelijks met tegenzin naar zijn werk. En dat terwijl de meesten van ons het grootste gedeelte van hun week op werk doorbrengen.

Met gerichte opdrachten maak je opnieuw contact met waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Hierdoor ga je jouw meest kostbare bezit – jouw tijd – verrijken door meer zingeving te creëren voor jezelf. Want als je gaat doen wie je bent, word je tevens betekenisvoller voor jou omgeving.

BrandingshootMarian2020-21

van vergelijken naar vrijheid 

Freedom is being you without asking permission
~ unknown ~

Waarom proberen we in de smaak te vallen bij anderen als blijkt dat die ander nauwelijks met ons bezig is?

Vaak hebben mensen aan het einde van hun leven er spijt van, dat ze teveel het leven van een ander hebben geleid. Te weinig hebben gedaan wat zij zelf wilden.

Om vanuit vrijheid te leven gaan we jouw overtuigingen niet alleen onderzoeken, maar ook ombuigen naar dienende doe en denkpatronen. Hierdoor voorkom je dat jouw gelukservaring afhankelijk wordt van je omgeving. Want als je in staat bent jezelf te waarderen leef je in vrijheid.

zet de eerste stap op jouw eigen pad..

Heb jij helder welke patronen of gedragingen jou op afstand houden van een vrij en rijk leven? Welk obstakel staat jou op dit moment het meeste in de weg? En wat is jouw grootste verlangen? Maak een eerste stap op basis van waar je nu staat, met onderstaand verrijkend aanbod:

1598206317

gratis e-book verrijk je leven 

Wat zijn de meest voorkomende overlevingsmodi bij mensen die chronische stress ervaren? Ontdek en (h)erken.

Met dit e-book ontdek je in één middag hoe je minder gaat verdoven en verspillen en hoe je minder ten prooi valt aan vergelijken. Hiermee heb je de eerste stap gezet naar een rijker leven.

In het e-book schrijf ik over mijn verrijkingsmethode en geef ik je 6 valkuilen & 6 tips.

paul-hanaoka-HbyYFFokvm0-unsplash

gratis call verrijk je inzicht

Waar heb jij nu het meeste last van? En welke verlangens kunnen we bij jou ontdekken op een onderlaag?

In de 30 minuten durende ‘inzicht’ call ontdekken we jouw grootste uitdaging op dit moment. Er wordt gezegd dat je 1 uitdaging verwijderd bent van je grootste doorbraak. Dus die call kan veel opleveren. 

Je hoeft niet beslist mijn e-book te hebben gelezen. Ik raad het natuurlijk wel aan ;). 

IMG_3788

de verrijkingsmethode

Welke handvatten helpen jou om meer vrijheid en rijkdom te gaan ervaren in jouw leven? En hoe houd je koers?

In een ‘onlive’ zes sessietraject nemen we afscheid van jouw drie grootste valkuilen, en maken we contact met jouw drie grootste verlangens. Zodat je jouw vrijheid terugkrijgt. 

Ik coach je op je fysieke en mentale fitheid, zodat je een kickstart maakt met je nieuwe leven. 

even kennis maken?

wil je eerst even kennis maken of heb je een specifieke vraag? 

over marian 

van weglopen naar mijn eigen pad bewandelen…

Eerlijk?… Ook ik heb moeite gehad met het vinden en bewandelen van mijn eigen pad. Ik heb lang in het bedrijfsleven gewerkt en keihard mijn best gedaan dat pad leuk te vinden. Voldoening te zoeken. Ik had last van chronische stress en was niet gelukkig.

Na een flinke burn-out was was voor mij de maat vol. Voldoening zoek je niet. Die vindt jou.

Niet veel later werd die pijn mijn passie. Mijn missie. Ik ben er voor mensen die hun eigen pad willen bewandelen. Die af willen van chronische stress en het verspillen van tijd en energie. Die hun leven willen verrijken.

Stop doing.
Start living.

Ik heb een plan waarmee je afscheid neemt van belemmerende overtuigingen en  “ja maars”. En jezelf en je diepste verlangens echt leert kennen.  Mijn verrijkingsmethode. 

Ik help je op weg op jouw pad.

Liefs,
Marian

meteen beginnen?

Met dit e-book ontdek je hoe je je minder kunt verdoven, hoe je minder gaat verspillen en hoe je minder ten prooi valt aan vergelijken. Hiermee heb je de eerste stap gezet naar een rijker leven