fbpx

Please enter banners and links.

hi, ik ben Marian 

Hi, ik ben Marian. Expert in het veranderen van je leven. Een leven gaan leiden dat bij je past, doen wat jij hebt te doen, wat jij kan geven en betekenen in dit leven. Alles afstemmen hierop. Zorgen dat alles met elkaar klopt. Het resultaat? Jij zit niet langer vast in een leven dat niet het jouwe is, maar bent in staat om dingen te veranderen. Jij gaat zelfbewuster, met meer rust en energie JOUW leven leiden. Je pakt de regie terug en wordt gelukkiger. 

waarom ben ik expert in het veranderen van je leven? 

Ik weet als geen ander hoe het is om niet gelukkig en gezond te zijn. Als kind en puber was ik heel onzeker. Ik wist dan ook totaal niet wat ik wilde worden en koos op goed geluk een opleiding en eerste baan in de financiële dienstverlening. Ik liet me leven. Ik reageerde op anderen en dingen die gebeurden. Ik gaf en gaf. Diep van binnen waar wist dat het werk dat ik deed bij een grote bank, me sloopte. Ik deed vooral heel hard mijn best om te laten zien hoe goed, hoe slim en hoe succesvol ik was. Knokken. Presteren. Maar ik ging niet stralen als ik het over mijn werk had. Werd er niet blij van. En was vooral heel erg onzeker over mezelf en de dingen die ik deed. 

In 2011 ging ik onderuit. Ik had een burn-out. Ik begreep dat er dingen moesten veranderen en ging “alles” lezen over energie, leefstijl, stress, burn-out. Ik ging op zoek naar wie en wat mij kon helpen om me beter te voelen. En ging uitproberen. Mediteren en mindfulness, veel naar buiten (er kwam een hond, en later nog één!) en veel gezonder eten. Nog meer lezen, over mezelf zijn, mijn leven vorm- en zingeven. Met resultaat. Veel klachten verdwenen gelukkig. En ik voelde me sterker en zelfverzekerder worden. Meer mezelf. Durfde dingen te gaan delen, me kwetsbaarder opstellen. Kreeg daardoor ook échte verbinding met anderen. Meer en hechtere vriendschappen. 

Niet alles was rozengeur en maneschijn. Mijn herstel ging met vallen en weer opstaan. En in 2012 kreeg ik melanoomkanker. Een nieuwe waarschuwing om nog meer uit het leven te halen. Wat werk betreft bleef ik echter steeds pogingen doen om mijn oude leven weer op te pakken. Ik durfde nog niet het roer om te gooien. Toen ik in 2016 in een massa ontslaggolf mijn biezen “mocht” pakken, heb ik nog twee soortgelijke banen geprobeerd. Maar toen was het klaar. Ik kon geen motivatie meer vinden en voelde mijn energie constant weglekken. Het werd tijd om te gaan doen waar ik van droomde en volledig mijn ideale leven te gaan leiden. Na mezelf, nu juist jou vooruit helpen. Zorgen dat jij naar the next level kunt gaan. Jouw proces versnellen. 

als ik niet coach, dan vind je mij:

  • ergens onderweg in Nederland, Oostenrijk, Engeland of Noorwegen met onze camper
  • in de natuur met mijn twee Leonbergers, heerlijk aan het wandelen of hardlopen
  • in een eetcafé of in de bioscoop met een vriendin
  • gezellig met familie bij elkaar
  • thuis met een thriller of studieboek
  • met een lekker muziekje aan in de keuken, koken, zingen en dansen tegelijk
  • in de tuin aan het werk of aan het relaxen
  • in Culemborg of Buren Mindful Run & Walk cursussen en workshops aan het geven (voor meer informatie volg je deze link)

voel jij de ja, stuur me dan nu een bericht!